GAZİANTEP / İSLAHİYE - Altınüzüm Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Adnan DURMUŞ - Okul Müdürü

Uzm.Öğrt. Adnan DURMUŞ 01.01.1970 tarihinde İslahiye’de doğdu. İlköğretimine İslahiye Kayabaşı köyünde başlamış olup Afyon ve Urfa-Halfeti’de tamamlayarak Orta öğrenimini İslahiye lisesinde başarılı bir şekilde tamamladı. 1987-1989 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği bölümünü iki yıl okuyup Coğrafya Eğitim Önlisans Diplomasını alarak 1989 yılında tekrar üniversite sınavına girerek Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümüne yerleşti. 1993 yılında bu bölümde başarılı bir şekilde mezun olup 11.02.1994 tarihinde ilk öğretmenlik ataması İslahiye İmam-Hatip Lisesi İngilizce Öğretmenliğine oldu. Daha sonra sırasıyla İslahiye Opet Anadolu Lisesi, Kilis Hacı Mehmet Koçarslan Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenliği, Nurdağı Lisesi Müdür Yardımcılığı, İslahiye Anadolu Öğretmen Lisesi İngilizce öğretmenliğinden sonra 31.01.2012 tarihinde İslahiye Anadolu İmam-Hatip Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine başladı. En son İslahiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı iken 12.12.2014 tarihinde Hasanlök Ortaokulu Müdürlüğüne atandıktan sonra 06/07/2015 tarihinde Altınüzüm Fatih Sultan Mehmet İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğüne atandı. Evli ve üç çocuk babası olup halen Altınüzüm Fatih Sultan Mehmet İlkokulu/Ortaokulu müdürü olarak görev yapmaktadır.