GAZİANTEP / İSLAHİYE - Altınüzüm Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Büyük Bir Coşku ile Kutlandı. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, Velilerimiz ve belde halkının katılımıyla 23 Nisan etkinliğimiz büyük bir coşku ile kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün idareci,  öğretmen, öğrenci ve velilerimize TEŞEKKÜR ederim.  Adnan DURMUŞ.  Okul Müdürü

Mrt

LGS Sınavlarına Başvurular 18/29 Mart 2024 Tarihleri Arasında Yapılacaktır. 8. Sınıf Öğrenci ve Velilerimize Duyurulur. Başvurular Okulumuzda Velilerimiz Eşliğinde Yapılacaktır.

Mrt

Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederim.  Adnan DURMUŞ   Okul Müdürü

Mrt

1. Dönem Sonu Karne ve Belge Dağıtımı Yapıldı. Öğrencilerimize Başarılar ve İyi Tatiller Dileriz.

Ara

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı. TEŞEKKÜRLER ÖĞRETMENİM. Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederim.  Adnan DURMUŞ.  Okul Müdürü

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinliği Düzenlendi. Ruhun Şad Olsun Atam. Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederim.  Adnan DURMUŞ.  Okul Müdürü

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yılı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgile Dersinin Sevdirilmesi İçin Yaparak ve Yaşayarak İşleniş Modeli. Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hayel KARABURÇ Liderliğinde Öğrencilerimize Sosyal Bilgiler Dersinin Sevdirilmesi ve daha da cazip hale getirmek amacıyla Derslerini Dersin Konusuna ve Konseptine Uygun Hale Getirilerek Öğrencilerimiz Tarafından  Yaptıkları Dersin Konusuna Uygun Çalışma Ve Etkinlikler Bizzat Öğrencilerimiz Tarafından Yaparak Ve Yaşayarak Sunmaları, Dersin İşlenişinde ve öğrenciler arasında büyük katılım ve Rağbet Görmelerine Sebep Olmaktadır. Bu Ders İşleniş Yöntemiyle Öğrencilerimiz Mutlu, Hayel KARABURÇ Öğretmenimiz Mutlu, Velilerimiz Mutlu. TEŞEKKÜRLER ÖĞRETMENİM.  Adnan DURMUŞ  Okul Müdürü.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi Ve Şehitlerini Anma Günü Programı Okulumuzda Düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Türkçe öğretmenimiz Yıldız TATLI olmak üzere diğer öğretmen ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederiz.  Adnan DURMUŞ  Okul Müdürü.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve M. Akif ERSOY'u Anma Günü Programı Okulumuzda Düzenlendi. Programın hazırlanmasında başta emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Zeynep KIRKIZ olmak üzere diğer öğretmen ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederiz.  Adnan DURMUŞ   Okul Müdürü.

Mrt

Okulumuzda Türkiyenin değişik yerlerindeki bazı okullarla birlikle okulumuzun da paydaşı olduğu e-Twinning projesi uygulanmaktadır. Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Fen Bilimleri öğretmenimiz Elif MADEN'e ve öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederiz.  Adnan DURMUŞ   Okul Müdürü.